Bli frivillig i Hobøl!

Er du en av dem som vil være med å gjøre Hobøl til en enda bedre plass å bo på? Da er du den sentralen trenger!

Sentralen har behov for frivillige som har forskjellig fagkompetanse og livserfaring. Sentralen har behov for flest mulig frivillige som kan stille opp den dagen behovet er der.

Lønna vi kan tilby er gleden du får ved å dele din kunnskap/hjelp med andre, i nye opplevelse og erfaringer. Drivkraften for frivillig arbeid er gleden av å dele opplevelser, hjelpe andre og bidra til økt trivsel i nærmiljøet.

Vi kan tilby spennende utfordringer basert på dine interesser, erfaring og kunnskap. Til gjengjeld vil vi at du arbeider til beste for lokalsamfunnet og de menneskene som bor der.

For å bli frivillig hos oss tar du kontakt, for eksempel komme innom kontoret for en samtale om hva du ønsker å få ut av det å være frivillig, hvilke typer oppdrag du ønsker, når det passer deg best å gjøre en frivillig innsats og lignende. Du har ikke bundet deg til noe ved å stå registrert hos oss. Det er du selv som bestemmer over din fritid!

Dette trenger vi frivillige til:

* Følge til lege, butikk ol.

* Enkle vaktmesteroppdrag

* Snømåking/gressklipping

* Handle og gå ærend

* Enkelt husarbeid

* Leksehjelp

* Besøksvenn

* Sjåfør til aktiviteter og arrangementer

* Natteravn

* Hjelp ved arrangementer på HBBS

* Og mye mer!!

Ring 69 92 17 17, eller stikk innom kontoret for en prat!
Ønsker du å starte noe nytt?

Går du med en tanke om å starte noe nytt eller ser du et behov? Vi hjelper deg igang. Er det noe som allerede eksisterer viderformidler vi dette.


Sommerfest 2010

2020 © Hobøl Frivilligsentral