Personvernerklæring

Dette dokumentet handler om hvordan Hobøl Frivilligsentral samler inn, lagrer og benytter informasjon om personer. Ta kontakt med oss dersom du er usikker på hva dette betyr for deg.

Innledning

Ved Hobøl Frivilligsentral er vi opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi innhenter, oppbevarer og bruker personopplysninger. Vårt mål er å være helt åpne om de data vi samler inn og gi deg forståelse for hvordan disse dataene brukes og evt. deles.

Hvilke opplysninger vi samler inn og behandler

Informasjon om våre frivillige

Frivilligsentralen holder kontakt med de frivillige og formidler frivillig innsats. Derfor har vi et register over de frivillige, der de frivillige gir sitt samtykke til lagring av følgende opplysninger:

  • Navn, fødselsdato, adresse, telefon, e-post, bilde
  • Hvilke aktiviteter den frivillige er med i
  • Hvilke oppdrag den frivillige deltar på

Frivillige som ønsker det, får tilgang til å logge inn på systemet, og kan da se kontaktopplysninger om de andre frivillige. Dette er gjort for å forenkle kontakten mellom de frivillige.

Vi sørger for at alle våre frivillige underskriver taushetserklæring og innehenter politiattest for de som skal arbeide med barn og ungdom. I vårt register lagrer vi informasjon om taushetserklæring og politiattest.

Informasjon om våre brukere/tjenestemottakere

Når vi formidler frivillig arbeid til enkeltpersoner, trenger vi å ha kontaktinformasjon om de som mottar tjenestene. Dette gjøres for å forenkle kommunikasjon mellom de som er involvert og for å levere en god tjeneste.

Informasjon om våre deltakere

Når sentralen gjennomfører arrangement, trenger vi av og til å vite hvilke personer som deltar. Her lagrer vi for det meste kontaktinformasjon.

Informasjon om de vi er i kontakt med

Vi lagrer ofte telefonnummer og e-post på de vi er i kontakt med. Når det gjelder e-post, tar vi vare på inn- og utgående e-poster for arkivbehov. Vi har ikke noe sentralbord, men bruker en mobiltelefon som hovednummer.

Hvem deler vi personopplysninger med?

Vi deler informasjon om bruker/tjenestemottaker til frivillige der vi mener det er nødvendig. Ellers deler vi ikke personopplysninger med noen utenfor frivilligsentralen.

Dine rettigheter

Personer som har personopplysninger hos Hobøl Frivilligsentral kan be om følgende:

  • Få tilgang til personopplysninger vi har om vedkommende
  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette. Kontaktinformasjon står nederst i dokumentet.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, er det fint om du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

Kontaktinformasjon

  • Hobøl Frivilligsentral
  • Org.nr: 980 860 256
  • Kontaktpersoner
    • Jan Terje Kristiansen, daglig leder
    • Inger Margrethe Solli, styreleder
  • Telefon: 90 88 50 13
  • E-post: post@hobol.frivilligsentral.no
  • Adresse: Hobølveien 5, 1825 Tomter


2019 © Hobøl frivilligsentral