Juletre med mening

I Indre Østfold er det mange som opplever å ikke få økonomien til å strekke til. Frivilligsentralen har samlet gaveønsker fra barna og håper du vil hjelpe oss å oppfylle disse.

Aldersgruppe: For alle

INFORMASJON 2023

Det å få økonomien til å strekke til i jula kan være ekstra utfordrende for mange familier. Ikke alle har mulighet til å gi barna sine gaver. Nå kan DU være med å bidra igjennom ”juletre med mening”. 

Vi mottar julegaveønsker fra barn som kanskje ikke får gaver i år. Det kommer ønsker vi Barnevern, Flyktningemottak, Familiekontor og flere. Vi kommer til å henge opp disse ønskene på julegranene den dagen de tennes på Ringvoll,  Tomter og Knapstad. Dere kan plukke kort på trærne og kjøpe i henhold til ønskene. Kortene vil være tilgjengelig dagen treet tennes. Hvis det er ønsker igjen, vil vi gjøre ønskene kjent via sosiale medier.

Gavene kjøpes inn og leveres  på Posten/Frivilligsentral/IB/Bibliotek på Tomter (det er en del usikkerhet mtp flytting, så ta kontakt hvis du er usikker på tilgjengelig tid) Du kan levere på Kafe Glede på Ringvoll og Peak Frisør på Knapstad.  Gaven+ kortet skal ikke pakkes inn. Senest levering er 14 desember (innen 15 des)

Hvis du ikke har mulighet til å hente et ønske/kort, kan du sette inn penger på konto eller vippse. Vi vil forvalte pengene til fordel for barn og unge som trenger det Kontonummer 1100.49.13029 Vipps til 512332 og merk det med JUL

JULEGRANTENNING 2023:

HBBS/KNAPSTAD AKTIVITETSPARK søndag 26. nov - Arrangementet starter kl 17:00 ved HBBS

TOMTER Søndag 3. desember Tid kommer

RINGVOLL Torsdag 30. november Tid kommer


2024 © Hobøl Frivilligsentral